NME-centrum "De Hooizolder" heeft een zeer uitgebreid lesaanbod voor scholen. De lessen vinden plaats op onze locatie in het Burg. Feitsmapark en worden gegeven door een NME-docent.
Let op:
Vanaf dit moment vind u ons aanbod voor volgend schooljaar (2024-2025) hieronder in de NME-gids. Vanaf nu kun je dus bekijken welke lessen we volgend jaar gaan geven

Nieuw! Vanaf dit schooljaar zijn 2 oude lessen te boeken als een zelfstandige activiteit, dus zonder les in het leslokaal en zonder de begeleiding van een NME-docent. En ook nieuw: 2 activiteiten in samenwerking met het cultuurmenu van SJOS!

Naast de lessen vindt u hieronder ook andere projecten en activiteiten die wij aanbieden en natuurlijk de leskisten en uitleenmaterialen. Die kunt u ook boeken!

De NME-co√∂rdinatoren op de scholen kunnen vanaf 1 juni 2024 reserveringen voor lessen plaatsen voor het schooljaar 2024-2025.  Om in te kunnen schrijven heeft de NME-co√∂rdinator van de school een inlogcode en wachtwoord gekregen.
Voor scholen buiten Sliedrecht die in willen schrijven: Neem contact op met ons!
 

 

 

 

Op deze lessen en de uitleen van leskisten en materialen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Die vindt u hier:

Kijk ook eens op deze site onder Educatie bij:
tips voor scholen!
Daar staan links naar evenementen en/of leuke lessen met natuurbeleving als doel!
We verversen deze tips met alle post die we hierover binnenkrijgen van onze partners.

Op al onze lessen en de uitleen van leskisten en materialen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Die vindt u onderaan deze pagina.